UTI Group in asociere cu Romconstruct vor reabilita Spitalul Judetean de Urgenta Valcea, un contract de circa 9 mil. euro.
Beneficiarul lucrarii este Consiliul Judetean Valcea si proiectul se va desfasura pe o perioda de 30 de luni, iar antrepriza generala va fi asigurata de UTI Grup in asociere cu Romconstruct Holding Grup, UTI fiind liderul asocierii.

Lucrarile realizate de UTI vor consta in reabilitarea si modernizarea instalatiilor electrice si mecanice ale spitalului, precum si in instalarea unor sisteme noi, performante, de curenti slabi si gaze medicale. Spitalul va fi functional pe perioada lucrarilor, iar echipa de proiect nu va afecta in niciun fel desfasurarea activitatii acestuia, aceasta fiind si una dintre provocarile proiectului.

Contractul, cu o valoare de 39.604.022,73 lei (circa 9 mil. euro) este finantat in cadrul Programului Operational Regional, Axa prioritara 3 – Imbunatatirea infrastructurii sociale regionale si locale, Domeniul de interventie 3.1 – Reabilitatea/modernizarea/echiparea infrastructurii serviciilor de sanatate. Contractul a fost atribuit in baza unei licitatii deschise in data de 15 martie 2012.

UTI are experienta in domeniul furnizarii de servicii de constructii si facility management pentru institutii sanitare avand in portofoliu institutii ca Spitalul Clinic de Urgenta Profesor Dr. Bagdasar Arseni din Bucuresti, Clinica Euromaterna din Brasov, lantul de clinici Regina Maria din Constanta, Spitalul Municipal din Ploiesti si Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi.

UTI este o companie de tip holding, cu capital majoritar romanesc, fondata in 1990, fiind organizata la nivel operational pe patru linii de business: sisteme de securitate pentru infrastructuri critice si aparare, tehnologia informatiei si comunicatii, managementul traficului, constructii si facility management. Compania are sedii in Romania, Moldova, Polonia, Italia, Olanda, Azerbaijan si desfasoara activitati in tari din Europa Centrala si de Sud, precum si in Orientul Mijlociu. In 2011 a inregistrat o cifra de afaceri de 160 milioane de de euro si aproximativ 2.000 de angajati.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri