ArcelorMittal Galati a finalizat implementarea sistemului de control automat al profilului si grosimii tablei pentru Laminorul de Tabla Groasa nr. 2, dupa o investitie de opt milioane de euro.
Sistemul care va permite un consum mai mic de tabla este in prezent in faza de teste finale.

Laminorul de Tabla Groasa 2 a devenit unitatea cu cea mai mare capacitate de productie de tabla groasa la nivelul Grupului, urmata de Burns Harbor din Statele Unite, iar in Europa, de cel din Gijon, Spania.

Anul acesta, ArcelorMittal Galati a mai finalizat si investitia in instalatia de desprafuire de la Otelaria nr. 1, in urma careia emisiile de praf produse se reduc cu aproximativ 95%.

Compania siderurgica ArcelorMittal este prezenta pe 60 de piete si are unitati de productie in 20 de tari, de pe patru continente, pe toate pietele-cheie ale industriei siderurgice, de la cele emergente, pana la cele mature.


In 2008, ArcelorMittal a inregistrat venituri de 124,9 miliarde USD si o productie bruta de otel de 103,3 milioane de tone, reprezentand aproximativ 10% din productia mondiala de otel. Compania siderurgica este cotata la bursele din New York, Amsterdam, Paris, Bruxelles, Luxemburg si la bursele spaniole de la Barcelona, Bilbao, Madrid si Valencia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri