Lanturile de magazine de tip discount miniMax si Plus au anuntat astazi deschiderea a trei noi magazine in provincie, in urma unori investitii cumulate de 2,5 milioane de euro.
Discounterul german Plus, parte a grupului Tengelmann, a anuntat ca a inaugurat astazi, la Bals (Olt), cel de-al 77-lea magazine din reteaua locala, in urma unei investitii cifrate la 1,5 milioane de euro. Noul magazin are o suprafata de vanzare de 900 de metri patrati si va fi deservit de un personal format din 25 de angajati, a anuntat compania.

In perioada imediat urmatoare, discounterul alimentar miniMax va deschide doua noi unitati, la Avrig (Sibiu) si la Ramnicu Satat (Buzau), printr-o investitie totala de un milion de euro, informeaza reprezentantii companiei. Magazinul din Avrig, de 767 metri patrati, va fi inaugurat la sfarsitul lunii, iar cel din Ramnicu Sarat, care se intinde pe o suprafata de peste 950 de metri patrati, va fi deschis la inceputul lui august.

La inceputul lunii acesteia, retailerul a deschis cu 250.000 de euro un nou magazin la Sinaia, de 900 de metri patrati, in parteneriat cu reteaua de centre comerciale Wini Imobili.

De curand, reteaua miniMax a anuntat ca va deschide patru noi magazine in fostele locatii Winmarkt, investia totala ridicandu-se la un milion de euro. Pana in prezent, miniMax opereaza 23 de magazine in Romania, planurile vizand atingerea a peste 100 de unitati in total.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri