Operatorul de servicii medicale private Gral Medical a inregistrat o cifra de afaceri de 21,5 milioane lei in primul semestru din 2009, in crestere cu 42% in comparatie cu perioada similara a anului precedent.
Avansul de aproape 42% a fost sustinut de cresterea pe segmentul retail prin majorarea veniturilor realizate de noile centre deschise. “Veniturile pe acest segment s-au dublat fata de perioada similara a anului 2008”, a declarat Georgeta Serban, general manager al Gral Medical.

Compania Gral Medical si-a propus pentru anul 2009 un plan de dezvoltare la nivel teritorial prin deschiderea a cinci centre in tara, plan conform caruia investitia totala se va ridica la suma de doua milioane de euro pe an.

Gral Medical este o firma cu capital integral romanesc si un furnizor de servicii medicale atat pentru asigurarile sociale de sanatate, cat si pentru cele private.

Grupul Gral a fost infiintat in anul 2000, iar in cei 9 ani de prezenta pe piata serviciilor medicale din Romania, compania a reusit sa contruiasca o retea de 17 centre medicale, dintre care 10 laboratoare, 4 clinici, 1 centru de imagistica medicala si 2 centre de radiologie dentara in judetele Dolj, Prahova, Sibiu, Arges si Bucuresti, unde lucreaza peste 420 de medici si asistente.

Piata serviciilor medicale private a atins, potrivit unui studiu realizat de firma de cercetare Mednet la solicitarea MediaXPrimm, pragul de 104 milioane de euro in 2008, in crestere cu 56%. Principalii competitori ai Gral Medical sunt MedLife, Medicover, Romar, Medcenter, Medsana, Sanador si CMU.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri