Americanul Bob Proctor (foto), unul din cei mai cunoscuti si mai scumpi ganditori de business din lume, va veni la Bucuresti la sfarsitul lunii noiembrie, unde va fi speaker in cadrul unui eveniment de doua zile.
Actor, filosof, scriitor, consultant de business si life coach, Proctor va incasa circa 100.000 de euro pentru cele doua zile pentru evenimentul din Romania. Cei mai importanti “business guru” care au vizitat Romania pana in prezent au incasat onorarii de 150.000-250.000 de euro.

Ganditori de business reprezentativ care au venit in Romania sunt Jack Welch, fost CEO al gigantului General Electric, Michael Porter, profesor la Harvard Business School, Stephen Covey, cofondatorul companiei de management si dezvoltare a abilitatilor de leadership Franklin Covey, si Philip Kotler, considerat cel mai important specialist in marketing din lume.

Jack Welch si Philip Kotler au fost adusi in Romania de sotii Octavian si Mihaela Pantis, care activeaza pe piata locala in businessul de traning.

Octavian Pantis, unul din cei mai apreciati traineri din Romania, este managing director al companiei de training si consultanta TMI Romania, cu afaceri de 2,1 milioane de euro in 2008.

Mihaela Pantis ocupa functia de managing director al Qualians, firma care ofera servicii de formare profesionala si organizator de evenimente de business, cu afaceri de circa un milion de euro anul trecut.

“Ca pret, Proctor se incadreaza intre 100.000 si 250.000 de euro, dar nu este la fel de scump ca Welch sau Porter. Oricum, pentru vizita sa din Romania, Proctor va incasa mai putini bani decat o face de obicei”, spune Gabriel Vasile, presedinte si CEO al Rombizconect, firma care organizeaza evenimentul.

Vasile l-a cunoscut pe Proctor dupa ce a participat in urma cu mai multi ani la cateva din cursurile americanului, iar in aprilie l-a contactat pentru a-i propune sa vina in Romania.

“A fost foarte usor sa-l conving sa facem un eveniment in Romania. Nu a fost nevoie decat de cateva telefoane”, spune Vasile.

Dupa ce Proctor a acceptat sa vina in Romania, Bruce Bennett, marketing director in cadrul Rombizconect, a inceput sa stranga informatii din tara pentru a pregati sosirea ganditorului de business.

“Am venit in Romania in urma cu trei luni, iar de atunci m-am intalnit cu peste 300 de oameni din diverse domenii si am vizitat cele mai mari orase din tara, pentru a-l ajuta pe Proctor sa-si construiasca un program bazat pe realitatile locale”, afirma Bennett.

Pana in prezent, 100 de persoane s-au inscris la evenimentul din noiembrie, la care sunt asteptati 500-1.000 de participanti. Taxele de inscriere pornesc de la 249 de euro si ajung la 2.099 de euro.

Proctor este cunoscut la nivel mondial pentru cartea “You were born rich”, dar si pentru rolul principal in filmul “The secret”. Printre clientii care au beneficiat de-a lungul timpului de serviciile lui Proctor se numara IBM Australia, Procter & Gamble si Sharp Electronics. A fost invitat in emisiunile lui Larry King sau Oprah Windfrey.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri