Petrom, cea mai extinsa retea de benzinarii la nivel local, a investit 2,7 milioane de euro in deschiderea a doua noi statii pe Autostrada Soarelui, situate la kilometrul 111.

Benzinariile, deschise luna aceasta sub brandul PETROMV, ofera atat servicii de furnizare de carburanti, cat si servicii complementare, care includ magazine, restaurante Viva, spatii de recreare si servicii de intretinere a masinii. Conceptul PETROMV a fost introdus in octombrie 2005 si combina calitatile unui brand traditional – Petrom - cu standardele de calitate internationale.

In urma licitatiei organizate de CNADNR in cursul anului 2008, Petrom S.A. si OMV Romania Mineraloel SRL au castigat dreptul de a construi un total de sase benzinarii pe autostrada Soarelui, informeaza compania. Primele doua benzinarii au fost inaugurate pe Autostrada Soarelui in luna mai a acestui an, la kilometrul 66 si functioneaza sub brand Petrom.

Grupul Petrom opereaza in prezent 828 de benzinarii Petrom si OMV, din care 562 in Romania si 266 in afara granitelor.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri