KPMG Romania a numit incepand cu 1 octombrie doi noi parteneri, respectiv Ramona Jurubita, tax partner, coordonator al echipei de Impozite Indirecte, si Cezar Furtuna, audit partner.
Ramona Jurubita (foto) asigura consultanta clientilor cu privire la legislatia complexa si in continua schimbare referitoare la TVA si accize.

Ea lucreaza in domeniul consultantei fiscale din 1999, cand s-a angajat la KPMG Romania imediat dupa ce a absolvit Academia de Studii Economice. Intre 2003 si 2006 a lucrat in calitate de tax manager pentru o companie multinationala din domeniul bunurilor de larg consum, unde a acumulat experienta practica in aspectele legate de planificarea fiscala, conformitatea fiscala si controalele fiscale. Dupa aceasta perioada, a revenit la KPMG in 2006.

Ramona Jurubita este membra a Asociatiei Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Marea Britanie (ACCA) precum si a Camerei Consultantilor Fiscali din Romania.

Cezar Furtuna are o experienta de 10 ani in practica de audit din cadrul departamentului Servicii Financiare al KPMG Romania.

El s-a angajat la KPMG in Romania imediat dupa ce a absolvit studiile, in 1998. A dobandit o experienta in servicii de audit furnizate clientilor dintr-o larga gama de sectoare, incluzand banci, companii de leasing, societati de credit ipotecar, societati specializate in credite de consum, fonduri de investitii si societati de servicii de investitii financiare.

Managerul a organizat si condus numeroase echipe de audit, astfel incat experienta si abilitatile echipei sale sa raspunda nevoilor clientului. Cezar este membru ACCA din Marea Britanie si al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri