A lucrat la Fisc si la Ministerul de Finante, iar acum activeaza intr-o companie de consultanta. "Asteptarile mediului privat de la mediul politic se refera doar la stabilitate. Antreprenorii si managerii vor un sistem echitabil de administrare a tarii in ceea ce priveste partea economica. Companiile isi doresc foarte mut stabilitate", spune Dragos Doros.

"Mediul de business se schimba: marjele sunt mai mici, iar munca este mai sustinuta!", adauga invitatul WALL-STREET 360. Ce inseamna noua realitate economica pentru IMM-uri si companiile mari? Raspunde Dragos Doros in materiul VIDEO de mai sus.

WALL-STREET 360, emisiunea de business care iti prezinta o industrie la 360 de grade, este difuzata in fiecare zi la ora 12:30. Saptamana 17-22 noiembrie, realizata in parteneriat cu firma de asigurari comerciale Euler Hermes, este dedicata Riscurilor si IMM-urilor din Romania.

Dragos Doros are o experienta de peste 18 ani in domeniul fiscal si pe parcursul carierei sale a colaborat cu firme care activeaza pe piata consultantei fiscale si de audit, ocupand si functia de director al Departamentului de Legislatie si Impozitare Directa din cadrul Ministerului Finantelor Publice.