Dragos Doros, director in cadrul departamentului de asistenta fiscala al KPMG, va speaker in cadrul Conferintei "Fiscal 2014", eveniment organizat de wall-street.ro marti, 11 martie.

Dragos Doros are o experienta de peste 17 ani in domeniul fiscal si pe parcursul carierei sale a colaborat cu firme care activeaza pe piata consultantei fiscale si de audit, ocupand si functia de director al Departamentului de Legislatie si Impozitare Directa din cadrul Ministerului Finantelor Publice.

”Diferitele crize cu care ne-am confruntat in ultimii ani – financiara, economica si sociala – definesc, de fapt, prin amploarea si durata lor, noua realitate care se contureaza in fata noastra. Azi nu mai este rentabil sa asteptam sfarsitul acestor crize, ci trebuie sa gasim noi metode de a creste si de a ne adapta contextului economic, social si politic actual”, afirma Dragos Doros.

Domeniile sale de experiența includ structurarea investitiilor si planificarea fiscala, asistenta fiscala in cazul operatiunilor de reorganizare, asistenta pe durata inspectiilor fiscale, inclusiv asistenta in cadrul procedurilor administrative ulterioare.

Esti antreprenor, director financiar sau lucrezi in cadrul unui unui departament economic/financiar al unei organizatii si te intereseaza domeniul fiscalitatii? Participa la Conferinta "Fiscal" 2014. Inscrie-te gratuit aici.

Citeste si:
Economist BCR: Alegerile anticipate ar elimina incertitudinea fiscala
Alegerile anticipate ar putea...

Daca vrei sa discuti cele mai recente modificari legislative, precum si evolutiile anticipate pe termen scurt si mediu, atunci trebuie sa participi la Conferinta "Fiscal 2014". Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici, iar 100 de cititori vor fi selectionati in functie de experienta si de interesul pentru zona de fiscalitate si vor fi anuntati ulterior prin email si telefon.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »Citeste si
Competitia Mastercard Bank of the Year ajunge la a 5-a editie
Setari Cookie-uri