Dragos Anastasiu este presedintele grupului Eurolines Romania, care cuprinde una dintre cele mai mari agentii de turism din tara si unul dintre cei mai importanti transportatori rutieri de persoane.

A devenit antreprenor in urma cu 18 ani, abandonand o cariera sigura si confortabila de doctor in medicina in favoarea unei oportunitati de business aparute ca din senin. De atunci, Dragos Anastasiu s-a implicat activ in crearea si dezvoltarea mai multor firme – tour operare si servicii de rent a car, taxi si servicii si leasing, imobiliare si dezvoltare IT. Din 2011, reteaua de agentii a grupului Eurolines reprezinta brandul TUI in Romania, cel mai cunoscut jucator din piata turistica la nivel mondial.

Esti antreprenor, director financiar sau lucrezi in cadrul unui departament economic/financiar al unei organizatii si te intereseaza domeniul fiscalitatii? Participa la Conferinta "Fiscal" 2014. Inscrie-te gratuit aici.

Daca vrei sa discuti cele mai recente modificari legislative, precum si evolutiile anticipate pe termen scurt si mediu, atunci trebuie sa participi la Conferinta "Fiscal 2014". Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la conferinta este sa completezi formularul disponibil aici, iar 100 de cititori vor fi selectionati in functie de experienta si de interesul pentru zona de fiscalitate si vor fi anuntati ulterior prin email si telefon.