Vino pana pe 31 decembrie 2009 in reteaua de magazine Elvila, cumpara biblioteca Andante sau biblioteca Lento si beneficiezi de un discount de 40% pentru masuta de cafea Standard 90x50!
















Pretul redus al masutei este de numai 100 ron, al bibliotecii Andante 1000 ron si al biblioteca Lento, 1505 ron.

Detalii in magazinele Elvila si in brosura "Mobilier de la Elvila – cadoul pentru casa ta!".

De asemenea, nu uita de oferta inclusa in noua brosura "Colectia de toamna-iarna, pentru orice casa". In cadrul brosurii sunt oferite solutii de amenajare pentru diverse spatii de locuit, incadrate in costuri pe categorii de buget. Noua colectie de mobila include produse din toate categoriile: de la canapele si saltele Relaxa Original, la dormitoare, biblioteci, masute de cafea, sufragerii, mese si scaune, birouri, camere de copii si tineret, grupe de colt, bucatarii. Exista in oferta atat produse din colectia noua, cat si produse deja consacrate la preturi promotionale.

Ai o casa si nu ai bani sa o mobilezi? Tot pentru a veni in sprijinul nevoilor tale, in magazinele Elvila iei produsele acasa fara sa platesti pe loc! De ce? Pentru ca prima rata pentru mobilierul achizitionat o platesti abia dupa 3 luni!

Detalii despre "Creditul mobila in rate BRD Finance - Cumperi acum, platesti la anul!"


In luna septembrie va anuntam despre relansarea site-ului wwww.elvila.ro. Dupa doua luni de la acest eveniment, ne simtim datori sa revenim cu cateva date statistice legat de evolutia traficului site-ului, astfel:

Vizitatori unici/ septembrie 2008
2009 Evolutie (100%)
26.548 38.734 +31,46

Conform statisticii www.trafic.ro, in luna septembrie 2009 s-a inregistrat o crestere de 31.46% a vizitatorilor unici fata de aceeasi luna a anului precendent.

In luna octombrie, conform Google Analytics, www.elvila.ro a inregistrat urmatoarele date statistice:

Indicatori de calitate:
1,045,284 vizualizari pagini
68,578 vizite
46,292 vizitatori unici
15.24 pagini/vizita (medie)
07:07 durata medie a vizitei (min: sec)
54.91% vizite noi
Surse trafic (% vizitatori):
70.34% motoare de cautare
19.08% trafic direct
10.58% site-uri de legatura


Cele mai vizualizate categorii de produse din site sunt: mobila dormitor, canapele, mobila sufragerie. Din punct de vedere al localizarii, cei mai multi vizitatori ai site-ului provin din Bucuresti (29731 vizite), Constanta (3155 vizite), Cluj-Napoca (2733 vizite), Galati, Timisoara, Iasi, Brasov, Ploiesti, Baia Mare, Bacau.



Indiferent de motivatie, foarte multi oameni de afaceri straini sunt deja in Romania. Pentru acestia, dar nu numai, incepand cu aceasta luna puteti accesa si versiunea in limba engleza a site-ului www.elvila.ro.

S.C. ELVILA SA, companie romaneasca fondata inca din 1990, este una dintre principalele marci din domeniul productiei si comercializarii mobilei in Romania. In prezent, in reteaua Elvila exista un numar de 51 de magazine in toata tara, din care 22 magazine proprii, 29 magazine in sistem de franciza si 3 fabrici proprii pentru productie mobilier: Relaxa- Mizil, Carpatina-Babeni, Elmoberom-Beius. Elvila ofera o gama diversificata de produse de mobilier de calitate pentru casa si birou: mobila sufragerie, mobila dormitor, biblioteci, mobila camera copii, mobila bucatarie, grupe de colt, comode, birouri, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere, canapele, coltare, fotolii si saltele marca Relaxa.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri