Retailerul de bricolaj Obi, care a intrat pe piata locala la sfarsitul lui 2008, va deschide inca doua magazine in 2010, pe langa cele patru unitati existente in prezent.
„Rezultatele obtinute dupa deschiderea magazinelor din Oradea si Bucuresti au depasit orice previziuni anterioare.Acest lucru ne incurajeaza sa continuam planurile de investitii si in anul care vine“, declara Romano Quinzi, country manager OBI Romania.

Cele doua doua magazine pe care le va deschide retailerul vor fi localizate in Sibiu si Ploiesti.

Piata de bricolaj este estimata de jucatori la circa doua miliarde de euro.

Retailerul de bricolaj OBI a intrat pe piata din Romania in luna noiembrie a anului 2008 si are in prezent patru reprezentante in Oradea, Bucuresti, Pitesti si Arad. Gama OBI contine aproximativ 40.000 de produse.

Principalii competitori ai OBI pe piata romaneasca de bricolaj sunt Praktiker, Dedeman, Bricostore, bauMax, Hornbach, Mr. Bricolaje si Tekzen.

Retailerul de bricolaj OBI isi va mari numarul de angajati cu 60%, in anul 2010, cand are in plan angajarea a aproximativ 300 de persoane.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri