Compania de leasing operational Dirent Group a afisat pentru anul trecut un profit brut de 1,65 milioane lei, dupa pierderile de 1,47 milioane lei din 2008, in conditiile in care si-a sporit cifra de afaceri cu 74%.
Dirent Group a ajuns sa administreze 650 de autovehicule la sfarsitul anului trecut si a inregistrat o cifra de afaceri de 15,5 milioane lei.
Pentru acest an, compania si-a propus sa administreze inca 300 de masini noi.

De asemenea, Dirent Group vrea sa continue promovarea serviciului de inchiriere pe termen scurt si vanzarea masinilor second-hand provenite din incheierea unor contracte de leasing operational.

"Daca in 2008, Dirent Group utiliza prin excelenta doar service-urile autorizate, incepand cu sfarsitul anului trecut ne-am schimbat politica in acest sens si oferim mai multe solutii clientilor nostri in functie de preferintele si bugetul acestora: sa foloseasca service-uri autorizate, un nivel de baza de service atat in unitati service autorizate, cat si neautorizate, precum si service si piese de schimb ce provin atat din firme autorizate, cat si neautorizate. Mai mult, incepand cu acest an am intrat pe piata masinilor second-hand, masini ce provin din contractele de leasing operational finalizate", a declarat directorul general al companiei, Effie Valsamaki (foto).

De asemenea, Dirent Group anunta ca din acest an compania va oferi si o serie de servicii noi, precum VIP leasing operational.

"Incepand cu acest an, oferim clientilor nostri si solutia VIP de leasing operational, care include un vehicul nou, cu service complet - inregistrare, vinieta, asigurare (RCA si Casco), intretinere si reparatii auto, anvelope de vara/iarna, asistenta rutiera, masina de inlocuire si un sofer", a mai spus Valsamaki.

Un alt serviciu pe care Dirent Group il va promova incepand cu acest an este serviciul de leasing operational pentru echipamente profesionale, segment de piata care va creste anul acesta in opinia reprezentantilor Dirent Group.

Dirent Group a fost infiintata in aprilie 2006, la Bucuresti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri