Adunarea Generala a Actionarilor a aprobat majorarea capitalului Tarom cu 63.9 lei (15,6 milioane euro), reprezentand sume primite anul trecut de la Ministerul Transporturilor pentru rambursari credite, plati dobanzi, comisioane.
"Valoarea capitalului social, la 31 decembrie 2009, s-a majorat de la 1.9 miliarde de lei, impartit in 789.788.034 actiuni cu valoare nominala de 2,5 lei, la 2 miliarde de lei, impartit in 815.373.742 actiuni cu valoare nominala de 2,5 lei/actiune", potrivit unui anunt publicat in Monitorul Oficial, conform NewsIn.

Tarom a avut in 2009 venituri de 1,11 miliarde de lei (262,4 milioane de euro), mai mici cu 27% fata de cele programate prin buget la inceputul anului, compania estimand totodata piederi de circa 91 milioane lei (21,5 milioane de euro), din cauza crizei economice globale, potrivit bilantului activitatii companiei pe anul 2009.

Compania a transportat anul trecut peste 1,72 milioane pasageri. Flota companiei Tarom este compusa din 26 de aeronave, de tip Boeing, Airbus si ATR.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri