Oil Terminal (OIL) a obtinut un profit net de 0,64 milioane lei (0,15 mil. euro) in primul trimestru al anului, de 4,5 ori mai mic de cat castigul din perioada similara din 2009, potrivit rezultatelor financiare remise Bursei de Valori Bucuresti.
In primele trei luni din 2009, compania a inregistrat un profit de 2,93 milioane lei si afaceri de 33,13 milioane lei.

Cifra de afaceri s-a redus cu 14% in perioada ianuarie-martie 2010, la 28,52 milioane lei, in timp ce veniturile au scazut cu 16%, la 28,86 milioane lei, comparativ cu rezultatele din acelasi interval al anului trecut.

Cheltuielile au avut o rata de scadere mai mica, de 10%, ajungand la 27,86 milioane lei in primele trei luni ale anului.

Oil Terminal, companie specializata in distributia titeiului, produselor petroliere si petrochimice lichide, are un capital social de 58,24 milioane lei, divizat in 582,4 milioane de actiuni cu valoarea nominala de 0,10 lei.

In prezent, actionarul majoritar al companiei este Ministerul Economiei, cu o detinere de 59,62% din actiuni. Fondul Proprietatea controleaza 10% din capitalul social.

Compania are o capitalizare de 135,1 milioane lei (32,3 mil. euro), conform ultimul pret de 0,232 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri