A&D Pharma, cel mai mare grup farmaceutic de pe piata romaneasca, anunta deschiderea celei de-a treia clinici din reteaua Anima, in Bucuresti, dupa unitatile din Victoriei si Titan.
Cu o suprafata de 600 metri patrati, clinica este amplasata in Piata Delfinului si include 14 cabinete cu specialitati, precum si un laborator. La parterul cladirii, pacientii pot beneficia de serviciile farmaciei Sensiblu.

“Asa cum anuntam la inceputul acestui an, A&D Pharma dezvolta o retea nationala de servicii si facilitati dedicate ingrijirii sanatatii. Clinica din Pantelimon este ce-a de-a treia unitate din reteaua Anima, dupa Anima Victoriei si Titan si reprezinta inca un pas in strategia noastra de a impune pe piata din Romania conceptul de ingrijire medicala <<aproape de tine>>”, spune Robert Popescu CEO-ul A&D Pharma.

Clinicile Anima sunt unitati dezvoltate de linia de business Anima Specialty Medical Services SRL, infiintata la inceputul anului 2010, ca raspuns la cresterea cererii pentru servicii medicale private in Romania.

Pacientii Anima beneficiaza de serviciile a peste 150 de medici urmand ca pana la sfarsitul anului numarul lor sa depaseasca 300.
In urmatorii doi ani Clinicile Anima vor fi la 10 minute distanta de casa sau locul de munca al pacientilor si ofera o intreaga serie de servicii de valoare adaugata pentru pacienti: un sistem de programari rapide, analize disponibile pe intranet, un sistem de loializare a pacientilor si atmosfera prietenoasa intr-un mediu profesionist.

A&D Pharma Holdings N.V. este o societate olandeza de tip holding care controleaza A&D Pharma Holdings S.R.L., cea mai mare activitate farmaceutica integrata de distributie, servicii de vanzare si marketing, precum si a vanzarii cu amanuntul a produselor farmaceutice in Romania. Fondata in 1994, compania detine liderul in distributia de produse farmaceutice, servicii de vanzare si marketing pentru medicamente OTC, produse de ingrijirea sanatatii si medicamente eliberate pe baza de prescriptie medicala din Romania, Mediplus, si cea mai mare retea nationala de farmacii din Romania, Sensiblu.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri