Retailerul Plus Discount, preluat de nemtii de la LIDL in februarie anul acesta, anunta deschiderea a doua noi magazine - la Cluj-Napoca si Slobozia, in urma unei investitii cumulate de 3 milioane de euro.
Magazinul din Cluj-Napoca, o constructie freestander (de sine statatoare), se intinde pe o suprafata de 1.400 de metri patrati, dintre care 1.100 metri patrati sunt spatiu de vanzare, si beneficiaza de 55 de locuri de parcare.

In mod similar, unitatea de la Cluj-Napoca, are o suprafata de 1.200 de metri patrati si dispune de 100 de locuri de parcare.

Prin deschiderea celor doua magazine, reteaua Plus Discount a ajuns la un total de 103 unitati in toata tara.

Plus comercializeaza peste 1.500 de produse, incluzand atat produse alimentare de baza, legume si fructe proaspete, carne proaspata, in regim de autoservire, produse refrigerate si congelate, cat si produse nealimentare, precum detergenti, cosmetice si hrana de animale, articole de uz casnic, electrice si electrocasnice.

Compania, infiintata in martie 2003, a lansat in noiembrie 2005 primele zece magazine Plus pe piata locala.

Grupul german Tengelman a anuntat in luna februarie vanzarea retelelor de magazine Plus de pe pietele din Romania si Bulgaria catre Lidl.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri