Grupul german Rewe deschide saptamana aceasta un nou magazin Billa in Romania, la Brasov, reteaua de supermarketuri ajungand la un numar de 53 de unitati.
Magazinul din Brasov este situat pe strada Zorilor nr. 4 si are o suprafata de vanzare de 500 de metri patrati. Noul supermarket va pune la dispozitia clientilor sai peste 5.000 de articole, se precizeaza intr-un comunicat de presa emis de companie.

“Brasovul era de mai multa vreme pe harta Billa Romania si suntem incantati ca am reusit sa ne extindem reteaua si in acest oras. Suntem convinsi ca produsele proaspete si de calitate si preturile accesibile ii vor convinge pe brasoveni si ca BILLA se va trasnforma intr-o destinatie permanenta de cumparaturi”, a declarat Sabin Fane, director de marketing al companiei.

La deschiderea magazinului, primii 500 de clienti care achizitioneaza produse cu o valoare de cel putin 50 lei, vor primi cate un voucher de 10 lei cadou.

Billa este prezenta pe piata romaneasca din februarie 1999 si face parte din grupul german Rewe, care mai opereaza pe plan local retelele Selgros Cash&Carry si Penny.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri