Asociatia Fondurilor de Private Equity si Venture Capital din Europa de Sud-Est (SEEPEA) organizeaza in data de 10 noiembrie 2010 cea de-a patra Conferinta Anuala, “Private Equity - Strengthening companies for economic recovery”, la Bucuresti.
Conferinta SEEPEA va reuni fonduri de private equity (PE) si venture capital (VC), antreprenori, reprezentanti ai bancilor, practicieni in insolventa, avocati si intermediari pentru a identifica posibilitatile prin care resursele considerabile de capital si de „know-how” ale membrilor SEEPEA pot fi puse la dispozitia companiilor romanesti. Invitatul special al conferintei este Anne Habiby (Vezi profil LinkedIn), specialist american in domeniul dezvoltarii economice si sustinator al antreprenoriatului.

Anne Habiby a fondat in anul 2007, impreuna cu renumitul profesor Michael Porter, AllWorld Network, o organizatie care isi propune sa identifice si sa promoveze pana in 2015 toti antreprenorii dinamici din economiile emergente. Scopul AllWorld este de a oferi antreprenorilor vizibilitatea si aptitudinile profesionale necesare pentru a-si duce companiile si tarile din care provin la un nivel superior de performanta.

Anne Habiby, Senior Fellow la Harvard Kennedy School, a publicat numeroase articole, dintre care doua studii de caz recent realizate la Harvard Business School impreuna cu profesorul Michael Porter. Fost investment banker la Morgan Stanley, Anne Habiby este consultant pentru numerosi lideri guvernamentali si corporativi.

“Privim cu optimism perspectivele investitiilor de private equity in regiune. Intr-un context dificil pentru companii, cand accesul la resursele financiare traditionale este aproape imposibil, fondurile de private equity sunt una dintre putinele solutii pe care antreprenorii le au la indemana. Fondurile PE abordeaza companii cu perspective de crestere si planuri ambitioase de dezvoltare rapida, cu o experienta de piata relevanta si care au actionari dispusi sa incheie un parteneriat cu un fond de private equity in schimbul capitalului si expertizei necesare pentru restructurarea si dezvoltarea ulterioara", a declarat Irina Anghel (foto)(Vezi profil LinkedIn), Secretar General al SEEPEA.

Irina Anghel s-a intors recent de la Harvard Kennedy School, unde a obtinut titlul de Mason Fellow si s-a ocupat de analiza rolului pe care il au investitiile de venture capital si private equity in stimularea antreprenoriatului.

Cea de-a patra Conferinta Anuala SEEPEA
, “Private Equity - Strengthening companies for economic recovery”, va aborda modul in care fondurile de private equity ajuta atat companiile cu un model de afacere de succes, cat si pe cele care necesita restructurare sau fonduri suplimentare pentru dezvoltare. Conferinta SEEPEA va beneficia de prezenta si marturiile unor antreprenori care au construit parteneriate cu fondurile de investitii si care vor impartasi experienta atragerii de capital din partea fondurilor si valoarea adaugata companiilor lor.

O serie de avocati, bancheri si practicieni in insolventa importanti vor analiza strategii de restructurare, iar reprezentantii fondurilor de private equity vor prezenta solutii de supravietuire si prosperitate in contextul actual, in perspectiva revenirii economice.

Conferinta va avea loc miercuri, 10 noiembrie 2010, la Hotel Novotel, Sala Paris, incepand cu ora 9.00.

wall-street.ro va recomanda doua articole de la cele mai recente conferinte SEEPEA organizate la Bucuresti:


Fondurile de private equity catre antreprenori: Evaluati realist propriile companii (editia din 2008)

Private-equity: De doua ori mai multi bani pentru Romania
(editia din 2007)





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri