Medicii romanii cu experienta care isi doresc sa lucreze in strainatate pot castiga intre 6.600 si aproape 17.000 de euro lunar, anunta organizatorii Targului International de Cariere Medicale si Farmaceutice, care se va desfasura in perioada 3 noiembrie – 5 decembrie in Cluj, Timisoara, Iasi si Bucuresti.
Cele mai mici salarii care vor fi oferite in cadrul evenimentului pentru medicii cu experienta sunt cuprinse intre 80.000 – 120.000 de euro/an, pentru joburi in Germania, Danemarca, Norvegia si Suedia, in vreme ce pachetele maxime ajung la 150.000 - 200.000 de euro anual, in Irlanda si Marea Britanie.

Romanii care isi doresc un job part-time pot primi chiar si 2.000 de lire sterline (2.320 de euro) saptamanal, daca se angajeaza intr-un spital privat din Marea Britanie.

In cadrul targului vor fi oferite 4.000 – 5.000 de joburi, cele mai multe fiind in Marea Britanie, Irlanda, Germania, Suedia, Danemarca, Franta, Elvetia, Belgia, Norvegia si Spania.

Printre specializarile medicale cele mai cautate se numara anestezia, medicina de urgenta, radiologia, medicina interna, chirurgia si medicina generala.

Targul se adreseaza in special medicilor specialisti si cu experienta, dar si medicilor tineri, de toate specialitatile, rezidentilor, asistentelor medicale, dentistilor si farmacistilor.

In Romania, cele mai mari salarii pe care le poate optine un medic reputat pot ajunge si la 10.000 de euro lunar, insa doar in cazul in care angajatorul este o clinica sau un spital privat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri