Premierul desemnat Lucian Croitoru nu a obtinut pentru Cabinetul sau votul de investitura, in Parlament fiind inregistrate 250 de voturi impotriva si 190 "pentru", potrivit unor reprezentanti din Comisia de numarare a voturilor.
Lucian Croitoru a declarat, imediat dupa primele informatii privind votul Parlamentului, ca ia orice job in serios, ca l-a "dus pana la capat", si-a facut datoria si ca, odata cu acest vot, "misiunea sa s-a incheiat".

"Am facut tot ce am putut ca sa asigur tarii un Guvern", a spus Croitoru, citat de NewsIn, adaugand ca a prezentat cea mai buna formula de guvernare.

Premierul desemnat Lucian Croitoru nu a obtinut pentru Cabinetul sau votul de investitura, in Parlament fiind inregistrate 250 de voturi impotriva si 190 "pentru", potrivit liberalului Dan Radu Rusanu. Deputatul PNL Ludovic Orban a spus insa ca voturile ar fi 250 impotriva si 189 pentru.

Basescu avertizeaza: Voi numi un premier de la PDL daca Lucian Croitoru nu primeste votul

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri