Vezi ce scrie presa de business de miercuri si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Ziarul Financiar scrie despre Oana Petrescu, singurul bancher roman din board-ul BCR. La 41 de ani, actualul vicepresedinte executiv al BCR pe retail si private banking, ramane singurul top manager de nationalitate romana din echipa de conducere a celei mai mari banci locale. Este practic romanul cu cea mai inalta pozitie intr-o companie cu peste 9.000 de angajati.

Bulevardul Magheru din Capitala isi mentine inca titlul de cea mai scumpa artera comerciala din Romania, chiar daca valorile chiriilor sunt la jumatate fata de 2008, relateaza DailyBusiness. Criza nu si-a pus amprenta doar pe chirii, ci si pe vitrinele magazinelor, care sunt acoperite uneori in totalitate de anunturile unor discount-uri demne de nivelul unui outlet.

Nepotism legiferat prin contractul de munca. Episodul 2: Rudele salariatilor Electrica sunt preferate la angajare, titreaza Money.ro. Ca si la Hidroelectrica angajarile la compania de stat Electrica se fac cu prioritate pentru rudele actualilor salariati. Contractul colectiv de munca care legifereaza nepotismul este valabil inca din 2002.

Bancher din city-ul londonez: Mediul de afaceri romanesc va trebui sa incerce in urmatorii 20 de ani tranzitia de la capitalismul de cumetrie la capitalismul protestant, informeaza HotNews.ro.

Bursa relateaza despre Insoventa, o bucurie pentru cluburile de fotbal. Dinamo asteapta toamna sa vada cui ii datoreaza bani. Asociatia Club Sportiv Fotbal Club Dinamo Bucuresti a intrat in procedura de insolventa, creditorii urmand sa se inscrie la masa credala prin depunerea cererilor de admitere a creantelor pana pe 7 septembrie.

Curierul National scrie despre Vacante ratate pe Litoral. Daca au scapat de dragonul de mare si de pestii morti, romanii raman blocati in telegondole. Luni, Enel a oprit curentul in Mamaia intre orele 15,00 si 22,00.

Un material despre litoralul romanesc poate fi citit si in Romania Libera. La vreo 20 kilometri mai sus de Navodari, pe o fasie intinsa de plaja, unde nu exista curent, apa potabila, statii de amplificare si nici restaurante sau pensiuni, am intalnit zeci de romani fericiti. Si pentru ca locul trebuia sa poarte un nume, i s-a spus Vadu.

Ultimelor mine de huila din Romania li se canta prohodul, anunta Evenimentul zilei. De la 1 ianuarie 2011, jumatate din minele existente vor intra intr-un plan de inchidere cu termen final de aplicare 2014. Celelalte sunt prea ineficiente ca sa reziste in piata fara subventii.

Academia de cersit de la Tandarei. Cum a reusit o retea din Romania sa ii jefuiasca sistematic pe englezi, povesteste Adevarul. Traficantii de cersetori din Tandarei au „populat“ orasul cu cetati de sute de mii de euro, ridicate din cersetoria in Marea Britanie.

Cine conduce in clasamentul celor mai buni soferi din Europa: romanii se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele, scrie Gandul.

Consumul pica, credite nu se cer, bancile isi iau acasa o parte din bani, informeaza Capital. Vanzarile din retail sunt in scadere, iar revigorarea cererii de credite se lasa asteptata, in conditiile in care firmele, dar si populatia, se confrunta cu reducerea semnificativa a veniturilor.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri