Citeste ce scrie astazi presa de business si care sunt cele mai importante subiecte ale zilei.
Micii investitori isi scot cladirile de birouri la vanzare, scrie Dailybusiness. Potrivit publicatiei, preturile cerute de unii dintre ei au ramas nejustificat de sus, la nivelul pietei din 2007.

Tot despre piata imobiliara scrie si Ziarul Financiar care publica un interviu cu Tiriac Junior. Acesta a decis sa schimbe strategia pentru proiectul imobiliar exclusivist Stejarii din nordul Capitalei si sa scoata apartarmentele spre inchiriere, o piata atacata recent si de alti dezvoltatori imobiliari.

Romania Libera se intreaba “De ce salariile din administratie au scazut doar cu 15%”. Salariul mediu net in administratie publica si aparare a scazut in iulie cu 14,4% fata de luna anterioara, desi legislatia prevedea o reducere cu 25%, potrivit datelor INS.

Bursa scrie despre intrarea Fondului Proprietatea in era Mobius. Mark Mobius, seful Franklin Templeton, firma care va administra Fondul Proprietatea, a declarat ca va avea independenta in luarea deciziilor privind administrarea fondului, iar comitetul reprezentantilor va avea atributii doar de supraveghere.

Cea mai agresiva retea de mici magazine de pe piata, Mic.ro, are un plan de investitii de peste 200 de milioane de euro pana la sfarsitul anului viitor. Tot atunci cifra de afaceri estimata ar urma sa depaseasca 300 de milioane de euro, scrie Business Magazin.

In ciuda schimbarilor legislative si a scaderii vanzarilor de medicamente, marile retele de farmacii si-au eficientizat activitatea in 2009, reusind sa isi creasca semnificativ profiturile, scrie Capital.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri