Sorin Ovidiu Vantu, arestat din 10 septembrie, nu isi ia medicamentele si nici nu mananca, au declarat, astazi, surse din cadrul arestului Directiei Cercetari Penale, locul in care este detinut omul de afaceri, scrie 9AM.
Sursele citate au precizat ca l-au intrebat pe Vintu daca a intrat in refuz de hrana, insa acesta ar fi negat.

Potrivit procedurii, cand un detinut refuza sa se htraneasca trebuie consemnat acest fapt, insa Vantu a refuzat, dar portiile de mincare servite lui, incepand de vineri, sunt restituite neatinse, mai spun sursele mentionate.

Mai mult, omul de afaceri ar urma un tratament medicamentos pentru poliomielita de care sufera, lipsa medicatiei putand determina o stare febrila. Aceasta are ca simptome temperatura peste 39,5C si lipsa poftei de mancare, potrivit site-urilor de specialitate.

Procurorii au decis sa-l retina pe Sorin Ovidiu Vantu, dupa ce au primit, saptamana trecuta, informarile de la autoritatile judiciare din Cipru si Indonezia privind tranzactiile prin care ii erau virati bani lui Nicolae Popa de la omul de afaceri, prin intermediul lui Alex Stoian si Octavian Turcan.

Citeste aici mai multe despre arestarea lui Sorin Ovidiu Vantu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri