Aflata in Bucuresti, la 700 de metri de Muzeul Taranului Roman, Luxury Villa Elise ofera camere cu aer conditionat si acces gratuit la internet Wi-Fi in intreaga proprietate, locatia asigurand si parcare privata gratuita.

Potrivit descrierii de pe site-ul Booking.com, toate camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat si canale prin cablu. Unele unitati includ o zona de relaxare, iar anumite camere au terasa sau balcon. Fiecare camera ofera o baie privata cu cada, bideu, articole de toaleta gratuite si uscator de par. Proprietatea are o bucatarie comuna.

In anuntul de pe Booking.com mai este precizat faptul ca potentialii „chiriasi” ai locatiei au posibilitatea de a juca tenis de masa.

Citeste si:

Luxury Vila Elise este situata pe strada Paris, intr-o zona exclusivista a Bucurestiului. In apropiere de acesta se afla Muzeul National de Istorie Naturala "Grigore Antipa", la circa 700 de metri, iar Parcul Herastrau este la 1,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Henri Coanda, aflat la 13 km de Luxury Villa Elise.

Contactat de catre wall-street.ro, Sorin Ovidiu Vantu a clarificat situatia explicand ca in locuinta respectiva el si familia sa au locuit, in chirie, timp de 30 de ani. "Proiectul vilei de pe strada Paris este locul in care am locuit 30 de ani si pentru care am platit chirie, nicidecum sa fie in proprietatea mea. (...) Este un proiect care apartine unei companii specializata in turism, astfel ca nu am nicio legatura cu inchirierea sa pe platforma de rezervari online", spus Vantu pentru wall-street.ro.

Foto Sorin Ovidiu Vantu: Mediafax FOTO

Sursa foto: Booking.com