ING Bank nu l-a demis pe Florin Citu din functia de director al departamentului de trezorerie din banca, a spus Misu Negritoiu, CEO al ING Bank Romania. Negritoiu afirma ca pozitia de director al departamentului de trezorerie din ING Bank a disparut dupa un proces de reorganizare interna.
"Noi nu l-am demis pe Florin Citu. Este pur si simplu o problema interna a bancii, o problema de reorganizare. Am restructurat pozitia pe care o detinea Florin Citu si i-am oferit o alta pozitie in banca. Inteleg din declaratiile lui publice ca nu ii convine alta pozitie. Insa, pozitia de director al trezoreriei nu o mai avem", a declarat Misu Negritoiu, CEO al INB Bank Romania.

Directorul Trezoreriei ING Bank Romania, Florin Citu, a afirmat ieri ca a fost concediat, decizie pe care o considera abuziva si o va contesta in instanta, sperand sa se intoarca in banca.

"Sunt concediat abuziv din pozitia de director al Trezoreriei. Voi contesta decizia in instanta. Am o relatie foarte buna cu ING Bank si sper ca dupa decizia instantei sa-mi reiau locul de munca", a spus Citu.

Pe de alta parte, Misu Negritoiu a explicat ca departamentul de Trezorerie a fost integrat in divizia de Commercial Banking, condusa de Mihaela Bitu.

Citu va fi reprezentat in instanta de prodecanul Baroului Bucuresti, Ion Dragne. El spera ca va castiga si ca se va reintoarce in banca.

"Se vedem cum functioneaza o pozitie de director de Trezorerie impusa de instanta. Cred ca este o noutate si pentru Romania", a adaugat Misu Negritoiu.

Florin Citu a venit la ING Bank in 2006, pe pozitia de economist-sef al bancii, iar ulterior a fost numit

Venit la ING Bank in 2006, pe pozitia de economist-sef al bancii, Citu a fost promovat ulterior in pozitia de director al Trezoreriei si co-director Piete Financiare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri