ING Bank a numit-o la conducerea diviziei nou infiintate de Wealth Management pe Octavia Cutus, anterior director de private banking la UniCredit Tiriac Bank, pozitie care a fost preluata de Anca Eremia.
Ambele institutii de credit au anuntat programe de crestere pe segmentul de private banking si precizeaza ca schimbarile din conducere sunt in linie cu strategiile vizate.

"Intentionam sa oferim clientilor nostri actuali si viitori produse si servicii complexe la nivelul celor de pe pietele mature. Prin divizia de Wealth Management vom oferi in principal consultanta in investitii si servicii de management al portofoliului", a declarat pentru Mediafax Bogdan Boteanu, director general adjunct ING Bank Romania.

Potrivit lui Boteanu, accentul va fi pe produse si servicii complexe, de consultanta si management al portofoliului, oferite suplimentar celor traditionale de administrare a activelor.

Aceasta reasezare a avut loc in baza unui proces mai indelungat de cercetare a evolutiilor pietei si de reevaluare a nevoilor clientilor bancii.
Noua oferta a diviziei de Wealth Management va include acces direct la pietele locale si internationale, printr-o platforma de tranzactionare dedicata.

Pe de alta parte, UniCredit Tiriac Bank a anuntat din 2005 o strategie pe termen lung pe segmentul de Private Banking.

Anca Eremia a venit in UniCredit in mai 2010, dupa ce a activat la OTP Bank Romania tot pe private banking.

UniCredit a lansat recent o aplicatie de analiza a portofoliilor clientilor de private banking, in baza modelelor concepute de UniCredit pe alte piete din regiune, periodic actualizate cu analizele echipelor de cercetare din cadrul grupului.

UniCredit Tiriac ofera servicii de private banking prin intermediul sediului specializat din Bucuresti, cat si cu ajutorul consultantilor de investitii din principalele orase din Romania.

ING Bank Romania a fost una dintre primele banci care a oferit servicii de Private & Personal Banking in 2001. Incepand cu lansarea serviciilor de retail banking, in 2005, ING Bank a continuat dezvoltarea de servicii pentru toate categoriile de clienti, inclusiv de private banking. Serviciile de private banking personalizate vor continua sa fie oferite in cadrul retelei de sucursale si oficii ING Bank din toata tara.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri