Serviciile de transfer de bani Western Union sunt disponibile si prin reteaua bancii Millennium Bank, subsidiara din Romania a grup financiar privat portughez, Millennium bcp, in urma unui acord intre cele doua companii.
Reteaua bancii Millennium acopera Capitala si 16 judete din Romania.

„Prin semnarea acordului cu Millennium Bank, consolidam reteaua Western Union in Romania, largind astfel accesul clientilor la reteaua noastra globala de peste 470.000 de locatii ale agentilor din 200 de tari si teritorii”, a declarat Alexandru Badulescu, country director Western Union Romania si Bulgaria.

Serviciul va fi disponibil pentru a trimite si a primi atat sume in lei, cat si in euro sau dolari. Clientii vor putea efectua transferuri de bani si pe teritoriul Romaniei catre cele 4.600 de locatii ale Agentilor din reteaua locala a Western Union, acoperind atat zona urbana, cat si cea rurala.

Serviciul de transfer de bani Western Union este disponibil in Romania din anul 1996.

Millennium Bank, parte a grupului financiar portughez Millennium bcp, si-a inceput activitatea pe piata romaneasca pe data de 11 octombrie 2007, prin deschiderea simultana a 39 de sucursale, in Bucuresti si in opt orase din tara.

Western Union, impreuna cu organizatiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil si Western Union Business Solutions, Western Union ofera modalitati de a trimite sau primi bani in locatii din intreaga lume, de a realiza plati si de a achizitiona ordine de plata. Serviciile Western Union, Vigo si Orlandi Valuta sunt accesibile printr-o retea comuna de aproximativ 470.000 de locatii ale agentilor, care acopera 200 de tari si teritorii. In 2010, The Western Union Company a efectuat 214 milioane de tranzactii consumer-to-consumer la nivel global, realizand transferuri totale de 76 de miliarde de dolari intre consumatori si a efectuat 405 milioane de plati comerciale.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri