CEC a decis sa intre pe un segment bancar neglijat pana acum. Cea mai extinsa retea bancara din Romania, prezenta bancii in mediul rural si comisioanele mici sunt argumente care vor face din CEC un adversar redutabil
Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat serviciul de transfer rapid de bani, in parteneriat cu Transfer Rapid LLC, companie americana specializata in servicii financiare, dedicate in exclusivitate romanilor din strainatate.

In virtutea acordului dintre cele doua parti, romanii din strainatate vor putea trimite bani in Romania, rapid, in deplina siguranta, cu cele mai scazute costuri comparativ cu cele practicate pe piata in acest moment. Tehnologia dezvoltata de Transfer Rapid LLC este special creata si adaptata nevoilor cetatenilor romani aflati in strainatate si asigura, prin intermediul agentilor licentiati, transmiterea ordinelor de transferuri banesti.

In Romania, sumele vor putea fi ridicate prin intermediul a peste 540 unitati CEC, in lei, in maximum 24 de ore. Dintre acestea, in 280 de unitati banii se pot primi si in euro sau dolari SUA, la cererea destinatarului.

Prin lansarea acestui nou serviciu, CEC isi indeplineste o dubla promisiune facuta clientilor sai. Pe de o parte, este vorba despre a oferi servicii accesibile din punct de vedere al costurilor, pentru toate categoriile de clienti, de pe intreg cuprinsul tarii. Pe de alta parte, am reusit diversificarea, intr-un timp foarte scurt, a ofertei de produse si servicii bancare destinate tuturor categoriilor de clienti ai bancii. Astfel, am lansat cardurile de debit pentru persoane fizice si juridice, conturi, depozite si credite in valuta.

Acum ne adresam in mod special sutelor de mii de romani care lucreaza in strainatate si dorsc sa transfere bani in tara, in conditii de maxima siguranta si costuri minime. CEC pregateste, in continuare, o serie de noi produse si servicii, in contextul obiectivului principal urmarit in acest an, acela de crestere a cotei de piata, a declarat cu acest prilej Eugen Radulescu, presedintele Casei de Economii si Consemnatiuni.

Transfer Rapid este incantat ca lanseaza acest serviciu de transfer bani impreuna cu partenerul sau strategic in Romania, CEC , cel mai recunoscut brand bancar romanesc, cu cea mai extinsa retea de unitati in Romania. Prin acest parteneriat, vom raspunde in mod ideal cerintelor de baza ale consumatorului roman pentru un serviciu de transfer bani, ieftin, sigur si aproape de casa, a declarat, la randul sau, James Rosapepe.

Serviciul Transfer Rapid de Bani va intra in functiune incepand cu data de 22 februarie 2006, in prima etapa fiind disponibil pentru comunitatile romanesti din SUA, urmand ca, din luna iunie a acestui an, sa fie operational si pentru Italia si Spania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri