Bank Austria Creditanstalt (BA-CA) a fost declarata de catre Global Finance cea mai buna banca din Europa Centrala si de Est (ECE) in urma unei analize a pietelor bancare emergente din regiune. Aceasta distinctie se alatura altor peste 250 de premii primite de banca austriaca in ultimii ani pentru performantele inregistrate in regiune.

BA-CA, impreuna cu grupul UniCredit din care face parte, opereaza cea mai extinsa retea bancara din ECE, cu aproape 300 de sucursale. Grupul bancar are peste 60.000 de angajati, raportand aproximativ 17 milioane de clienti.

Aceasta analiza este o noua dovada a pozitiei noastre excelente pe pietele cheie. Datorita colaborarii cu UniCredit, suntem de departe cel mai bun jucator pe pietele emergente din Europa, cu o retea bancara care acopera 17 tari, a declarat Erich Hampel, CEO Bank Austria Creditanstalt si Presedintele al Diviziei CEE la UniCredit Group.

Studiul Global Finance a fost realizat avand in vedere mai multe criterii precum cresterea activelor, parteneriatele incheiate, serviciile oferite, competitivitatea ofertelor si inovatia in ceea ce inseamna produsele oferite clientilor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri