Societatea de asigurari Carpatica Asigurari a inregistrat o cifra de afaceri de aproape 47 milioane lei (aproxiamtiv 13 milioane euro) in primele sase luni ale anului 2006, cu 85% mai mult comparativ cu perioada similara a anului trecut.

Carpatica Asigurari a platit daune in valoare de 19,4 milioane lei (5,5 milioane euro) in primul semestru al anului 2006.

Asigurarile de raspundere civila pentru autovehicule (RCA si Carte Verde) detin ponderea principala in portofoliul subscrierilor Carpatica Asigurari, pe primul semestru al anului 2006 - 62%.

Carpatica Asigurari are o retea nationala de 102 unitati teritoriale, 474 de angajati permanenti si peste 4.700 colaboratori.

Carpatica Asig si-a inceput activitatea in 1996 sub denumirea ASA Asigurari Atlassib si vinde asigurari generale. Actionarii principali sunt Atlassib SRL, cu 83%, si Banca Carpatica - 8,96%.

Carpatica Asigurari face parte din grupul financiar Carpatica din anul 2003. Grupul financiar Carpatica mai cuprinde Banca Carpatica, precum si societatea de brokeraj SSIF Carpatica Invest SA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri