SSIF Broker SA (simbol BRK) a obtinut pe primele 10 luni ale anului 2006 un profit brut de 17,83 milioane lei (aproximativ cinci milioane euro), potrivit datelor comunicate de societatea de intermediere financiara.

Conform situatiei activului net la 31 octombrie 2006, valoarea unitara a activului net este de 0,719 lei/actiune. Totalul activ al societatii de servicii de investitii financiare este de peste 104 milioane de lei, din care activ net 78,5 milioane lei SSIF Broker SA are prognozat in BVB aferent anului 2006 un profit brut de 15 milioane lei, profitul la 10 luni reprezentand o depasire a BVC cu 18,6%.

Valoarea de piata a pachetului total de actiuni detinut in portofoliu este de aproximativ 66,9 milioane de lei, din care o pondere de 97,74% o detin titlurile societatilor cotate la bursa. SSIF Broker are detineri de pana la 5% la 65 societati, din cele 70 la care are participatii, iar la cinci companii are o participatie intre 5% si 33%.

SSIF Broker SA activeaza si pe Bursa Monetar Financiara si de Marfuri Sibiu, la sfarsitul lunii octombrie avand deschise un numar de 11733 pozitii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri