Casa de brokeraj Broker Cluj ofera investitorilor peste 9,8 milioane de obligatiuni, in etapa a doua a subscrierii, cand pot fi subscrise minimum 1.000 de bonduri, potrivit unui comunicat al casei de brokeraj transmis Bursei de Valori Bucuresti. in prima etapa a subscrierii, desfasurata in perioada 3-17 ianuarie, actionarii Broker au subscris 103.852 de obligatiuni, 1,03% din oferta.

Valoarea totala a emisiunii este de 25 milioane lei. Casa de brokeraj emite 10 milioane de obligatiuni cu valoare nominala de 2,50 lei. Pretul de vanzare este de 2,50 lei pe obligatiune, iar rata dobanzii a fost stabilita la 6% pe an, si va fi platita semestrial. Investitorii vor plati un comision de subscriere de 0,2%. Obligatiunile vor fi alocate dupa metoda pro rata, metoda la care se va recurge in cazul unei suprasubscrierii, se mentioneaza in comunicatul transmis joi de casa de brokeraj. Obligatiunile au o maturitate de 30 de luni (doi ani si jumatate).

Casa de brokeraj a estimat un profit brut de 150 milioane leri la sfarsitul anului in curs. Valoarea de piata a pachetului total de actiuni detinut in portofoliu este de aproximativ 66,9 milioane de lei, din care o pondere de 97,74% o detin titlurile societatilor cotate la bursa, se mentioneaza in comunicatul companiei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri