Noua strategie a Casei de Economii si Consemnatiuni (CEC) poate sa prevada si eventuale restructurari de personal a declarat presedintele institutiei bancare, Radu Ghetea, la The Money Channel
Noul presedinte al Casei de Economii si Consemnatiuni a precizat ca inca nu si-a conturat strategia de personal, dar a mentionat ca este nevoie de o evaluare corecta a angajatilor CEC. "Daca vom avea o strategie care cere schimbari rapide intr-un termen foarte scurt, atunci, [...] va trebui sa facem anumite regrupari de forte si sa fortam o anumita crestere a eficientei, inclusiv prin unele renuntari la unele locuri de munca, sau chiar agentii", a declarat Radu Ghetea.

Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) va implementa foarte curand sistemele de internet banking si mobile banking a mai spus presedintele CEC. Potrivit lui Ghetea, aceste servicii bancare "vor veni foarte curand". El a declarat ca se lucreaza intens si a cerut "sa se forteze putin ritmul" pentru a se putea oferi "internet banking-ul si tefefon banking-ul cat mai curand".

Pe de alta parte, presedintele CEC a spus ca institutia in fruntea careia a fost numit de curand, ofera si acum "unele dintre cel mai avantajoase depozite in lei de pe piata bancara romaneasca, cu o dobanda de 7,5%". Ghetea a mai afirmat ca "produsele CEC sunt bune, dar nu au fost promovate corect". "La CEC exista un produs care se cheama Depozitul Prestige si aici, cu acest depozit se pot obtine dobanzi de pana la 7,5% pe lei, la un depozit care functioneaza aproape ca un concurent", a explicat potrivit NewsIn, presedintele CEC.

Radu Ghetea va prezenta Ministerului Economiei si Finantelor (MEF) propunerile sale pentru posturile vacante de vicepresedinti la Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) cel mai probabil in luna iunie. "Apreciez ca undeva in luna iunie voi prezenta Ministerului Economiei si Finantelor propunerile mele pentru ocuparea celorlalte posturi (n.r. din boardul CEC)", a spus Ghetea.

Acesta a mai precizat ca in urma unor discutii, a cazut de acord cu unicul actionar al CEC, "ca este mai bine sa se procedeze asa, chiar daca e putin mai dificil in perioada imediat urmatoare", fiindca in prezent sunt numai doua persoane in boardul de conducere al bancii de economii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri