In prima parte a sedintei de tranzactionare de marti a Rasdaq a fost vandut peste 6,86% din capitalul companiei ONT Carpati, in doua tranzactii incheiate la un pret mediu de 26,00 lei pe actiune, pentru suma totala de 2,016 milioane lei.

Actionariatul companiei ONT Carpati era format din Gosman Properties Limited, companie inregistrata in Cipru, cu o detinere de 75,88%, directorul general al companiei aeriene low-cost Blue Air, Gheorghe Racaru (5,27%) si alti actionari (21,83%).

Tranzactiile au fost incheiate la un pret cu 23,81% mai mare decat ultima cotatie a actiunilor, de 21,00 lei. Ca urmare a acestor tranzactii, capitalizarea companiei a crescut la 29,36 milioane lei.

Compania ONT Carpati are un capital social de 2,98 milioane lei, divizat in 1,129 milioane actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.

Tour-operatorul ONT Carpati, infiintat in urma cu 70 de ani, a incheiat anul 2006 cu o pierdere de 2,41 milioane lei si venituri de 15,02 milioane lei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri