Banca Comerciala Romana (BCR) a lansat un nou produs de creditare, linia de credit Micro, care se adreseaza microintreprinderilor cu o cifra de afaceri anuala de pana la un milion de euro
Noua linie de credit oferita de BCR poate fi accesata in cel mult 24 de ore si ofera o creditare de pana la trei ori ultima cifra de afaceri medie lunara, insa valoarea creditului este de cel mult 75.000 lei.

BCR admite garantii personale ale contractantului care poate folosi creditul pentru acoperirea nevoilor financiare curente.

Linia de credit Micro se acorda pe termen de 12 luni si este oferita de un numar mare de unitati BCR.

Pentru a putea accesa acest tip de credit este necesar un certificat de la Registrul Comertului, un certificat de atestare fiscal, hotararea AGA privind contractarea imprumutului si ultimele trei raportari financiare.

"Desi aflata la inceput de drum, BCR MicroBanking are multe de oferit partenerilor sai intr-un mediu de afaceri in plina expansiune, asa cum este cel al microintreprinderilor. Mai mult, prin noua organizare a BCR, timpul de raspuns se diminueaza", a declarat directorul executiv al directiei retail din cadrul BCR, Dorin Cojocaru.

BCR intentioneaza sa includa, in viitorul apropiat, asociatiile familiale si persoanele fizice autorizate in cadrul acestui segment de afaceri.

BCR este cea mai mare banca din Romania, cu active de peste 16 miliarde euro la finele primului semestru. BCR are in prezent 517 sucursale si agentii in toata tara, emite 23 de tipuri de carduri de credit si de debit si are instalata cea mai mare retea nationala de bancomate, peste 1.300.

Erste Bank, actionarul majoritar al Bancii Comerciale Romane, este unul dintre liderii sistemului financiar din Europa Centrala si de Est, cu peste 50 de mii de angajati care deservesc circa 16 milioane de clienti in 2.700 de unitati din opt tari.

Erste Bank gestiona, la finele primului semestru, active in valoare de 198 miliarde euro si inregistra un profit net de 566 milioane euro, mai mare cu 25,1% fata de perioada similara din 2006, dar usor sub asteptarile analistilor.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri