Garanti Online, serviciul de Internet Banking al GarantiBank, a inregistrat la sfarsitul lunii iunie peste 20.000 de utilizatori, de patru ori mai mult decat la sfarsitul anului 2008.
Garanti Online a fost lansat in octombrie 2007, initial pentru persoane fizice, iar din luna mai 2008 acesta este disponibil si pentru persoane juridice.

Prin intermediul acestui serviciu, clientii pot realiza transferuri intrabancare sau interbancare in orice valuta, plati catre Trezorerie, schimburi valutare, pot constitui şi lichida depozite la termen, pot deschide şi inchide pana la 7 conturi curente in lei si valuta. Totodata, acest serviciu permite gestionarea operatiunilor efectuate cu cardurile de debit si de credit, achitarea sumei de plata pentru cardul de credit, modificarea codului PIN al cardurilor sau transferul aceluiasi cod PIN la mai multe carduri fara a fi necesara deplasarea la banca.

In prima jumatate a acestui an, GarantiBank a dezvoltat noi functionalitati pentru acest serviciu, care permit atat persoanelor fizice, cat si companiilor, sa efectueze plati interbancare in valuta de pana la 100.000 de euro si schimburi valutare la cursuri preferentiale. De asemenea, incepand cu acest an, companiile pot utiliza noul meniu, „Plati salariale”, pentru a vira rapid si usor salariile in conturile angajatilor, indiferent daca acestea sunt deschise la GarantiBank sau la oricare alta banca.

Numarul de tranzactii operate prin intermediul Garanti Online in prima jumatate a acestui an s-a dublat fata de sfarsitul anului trecut, ajungand la 50.000, unul din cinci clienti ai bancii fiind utilizator al acestui serviciu.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam, detinuta la randul sau in totalitate de Garanti Turcia. In Romania, GarantiBank are 49 de agentii, dintre care 19 in Bucuresti.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri