Clientii Praktiker isi vor putea achita cumparaturile facute in magazin in rate, prin intermediul produselor de finantare oferite de GE Money, divizia de servicii financiare de retail a General Electric in Romania. In primele 9 luni ale anului 2009, GE Money a acordat credite in magazin in valoare de 28 milioane dolari.
Astfel, orice client Praktiker poate aplica pentru un credit in magazin, cu rate esalonate pe perioade cuprinse intre 1 si 5 ani. Suma maxima care poate fi imprumutata este de 50.000 de lei, iar nivelul dobanzii anuale efective (DAE) incepe de la 37,12%.

Pentru un credit de 2500 de lei pentru un produs sau mai multe luate de la Praktiker, pentru 5 ani prin produsul de finantare „Maxi 15.9%” de la GE Money, rata lunara este de 83,7 lei, iar, in final, clientul plateste 5049 lei, adica dublu.

Oferta este disponibila in cele 26 de magazine Praktiker din tara, iar informatii suplimentare pot fi obtinute de la birourile de rate GE Money.

„Stim ca romanii sunt atasati de casa lor si cauta in permanenta solutii pentru a-si face locuinta mai confortabila. Ne bucura faptul ca putem veni cu o solutie financiara practica si accesibila pentru toti cei care vor sa cumpere produse pentru amenajarea casei si gradinii de la Praktiker”, a declarat Bogdan Dobre (foto), directorul general al Ralfi IFN SA, companie specializata in acordarea de credite de consum sub brandul GE Money.

Ralfi are 420 angajati si ofera credite de consum sub brandul GE Money in cele 800 de magazine ale peste celor 400 de retaileri parteneri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri