Grupul financiar ING, prezent in Romania cu afaceri bancare, de asigurari si de pensii, a anuntat ca Emilia Bunea, actualul director general al ING Fond de Pensii, preia din 1 aprilie o functie la nivel regional si va fi inlocuita cu Marius Popescu, directorul ING Investment Management.
Emilia Bunea (foto) va prelua functia de chief financial officer (CFO) in cadrul ING Asigurari Europa Centrala.

Mandatul lui Marius Popescu in pozitia de director general al ING Fond de Pensii urmeaza sa fie supus aprobarii Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

"Promovarea unui membru din echipa ING Romania in structurile regionale de top management ale grupului dovedeste, o data in plus, nivelul ridicat de expertiza al specialistilor romani si rezultatele excelente obtinute pe plan local", a declarat directorul general al ING Asigurari de Viata si presedinte al consiliului de administratie al ING Fond de Pensii, Cornelia Coman.

Emilia Bunea, in varsta de 40 de ani, lucreaza la ING din septembrie 2007, in timp ce Marius Popescu, 35 de ani, are o vechime de cinci ani in cadrul afacerii din Romania a grupului olandez.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri