Operatiuniled Diviziei pentru medici (DPM), una dintre principalele linii de afaceri ale Bancii Transilvania, va fi condusa de Andrei Baican.
El il inlocuieste pe Fady Chreih, care a ales sa lucreze intr-un domeniu diferit decat cel bancar, in cadrul sectorului medical privat.

Andrei Baican, directorul Diviziei Pentru Medici, are o experienta de 9 ani in cadrul Bancii Transilvania, in ultimii trei ani coordonand activitatea BT dedicata clientilor corporativi, in zona de sud a tarii.

El va avea biroul, in continuare, in cadrul Centrului Regional Bucuresti al BT. Echipa de management a Diviziei Pentru Medici are in componenta, de asemenea, doi directori adjuncti, care isi desfasoara activitatea in Cluj-Napoca: Cristina Petrut - Director Adjunct Vanzari si Lucia Sirb -
Director Adjunct Analiza Credite.

Divizia Pentru Medici se afla in subordinea unuia dintre Directorii Executivi ai bancii, Andrei Dudoiu, care este, de asemenea, membru al Comitetului Executiv de Management.

Echipa Diviziei Pentru Medici este formata din 80 de angajati din domeniul bancar si medical. Banca Transilvania are in reteaua sa de unitati 9 agentii dedicate colaborarii cu medicii, iar oferta DPM este promovata in toate cele 520 de unitati ale BT. Banca Transilvania are acum peste 20.000 de clienti medici si cabinete medicale, valoarea creditelor plasate de BT catre acest segment de clienti fiind de peste 130 milioane euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri