Banca Comerciala Carpatica a raportat la jumatatea acestui an o pierdere neta de 106,4 milioane lei, aproape dubla fata de cea inregistrata in primul trimestru. Pierderea a aparut pe fondul constituirii unor provizioane in suma de 146 de milioane lei.
Banca a reusit sa realizeze un profit din exploatare mai mare decat cel realizat in perioada similara a anului trecut (40,25 milioane lei fata de 3,72 milioane lei), insa provizioanele au anulat acest castig.

In primul semestru al anului 2010, lichiditatea si solvabilitatea au inregistrat valori bune, astfel incat la 30 iunie 2010, lichiditatea imediata a fost de 45,12% fata de 36,77% cat era la 30 iunie 2009. Solvabilitatea bancii a fost de 11,57% la finalul primului semestru din acest an.

Activele Bancii Comerciale Carpatica se situeaza la un nivel de 3,01 miliarde de lei.

Actionariatul bancii a aprobat majorarea capitalului social al bancii cu suma de 62,25 milioane lei, prin aport de numerar. La finalul perioadei de
exercitare a dreptului de preferinta al actionarilor, procentul de subscriere inregistrat a fost de 81,73%, valoarea capitalului social ajungand la 278.953.694,70 lei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri