Volksbank a desemnat cate o persoana in fiecare agentie a bancii care sa se ocupe de relatia de comunicare cu clientii si care sa le faciliteze accesul la informatii despre implementarea OUG 50/2010 privind creditele acordate consumatorilor
Pentru a facilita comunicarea, in fiecare unitate operationala a Volksbank a fost desemnata o persoana responsabila care va putea oferi tot suportul necesar clientilor bancii. Banca sustine ca intelege dificultatile prin care trec clientii si le ofera posibilitatea negocierii directe a clauzelor contractuale si in perioada care urmeaza.

Volksbank ofera clientilor si solutii de restructurare in functie de situatia financiara specifica a familiei titularului de credit si cu respectarea prevederilor legale in vigoare.

Un grup de peste o mie de persoane care au credite la Volksbank Romania s-au decis sa actioneze in instanta impotriva institutiei de credit, fiind nemultumiti de comisioanele pe care banca le aplica in mod abuziv.

Clientii Volksbank solicita eliminarea de urgenta a comisionului de risc perceput de banca, precum si eliminarea sau limitarea comisionului de rambursare anticipata asa cum prevede OUG 50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri