UniCredit Tiriac Bank a lansat o asigurare de viata de tip Index Linked cu posibilitatea investirii prin indicele S&P 40 BRIC, care ia in calcul evolutia celor mai importante 40 de companii din tarile numite prescurtat BRIC, a anuntat compania.
UniCredit Tiriac Bank, in colaborare cu UniCredit Bank AG Munchen si ERGO Asigurari de Viata lanseaza produsul ERGO Oportun, o asigurare de viata de tip Index Linked, care ofera si posibilitatea investirii raportat la evolutia Indicelui Standard & Poor’s 40 BRIC.

Indicele Standard & Poors 40 BRIC ia in calcul evolutia celor mai importante 40 de companii din tarile numite prescurtat BRIC (Brazilia, Rusia, India si China). Aceste companii sunt tranzactionate pe bursele din Londra, Hong Kong, NYSE, NASDAQ si respecta standardele de transparenta ale acestor piete.

„Compozitia indicelui ia in considerare domeniile pentru care aceste tari sunt recunoscute a avea un mare impact economic: resurse naturale, energie, servicii financiare. Economistii estimeaza ca economiile BRIC vor domina in viitor economia mondiala”, se arata in comunicatul companiei.

Investitia in ERGO Oportun porneste de la suma minima de 3.000 euro iar perioada de subscriere se incheie la 30 noiembrie 2010.

Capitalul investit este garantat in totalitate de UniCredit Bank AG Munchen, membra a Grupului UniCredit si emitent al acestor valorilor mobiliare. De asemenea, un Bonus de 10% din suma investita va fi platita de emitent daca la maturitate valoarea indicelui SP 40 BRIC va fi mai mare decat valoarea initiala la cele 10 date de evaluare.

UniCredit Tiriac Bank face parte din reteaua UniCredit Group, cel mai mare grup bancar din Europa Centrala si de Est. UniCredit Tiriac Bank dispune in prezent de 520.000 clienti activi prin intermediul a 234 de sucursale.

Cu o valoare cumulata a primelor de asigurare de 19 miliarde de euro, ERGO este unul dintre cele mai importante grupuri de asigurari din Europa. La nivel mondial, ERGO este prezent in peste 30 de tari, concentrandu-se in special in Europa si Asia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri