Media Xprimm da startul unei noi campanii de comunicare pe segmentul asigurarilor prin lansarea portalului asigurariledeviata.ro, ale carei obiective sunt educarea si informarea publicului larg cu privire la domeniul asigurarilor de viata, a anuntat compania.
„Asigurarile de viata reprezinta un element obisnuit in viata cetatenilor Uniunii Europene. Daca ei cheltuiesc in medie 1.000 euro pe luna pentru aceste produse de protectie financiara, studiile de specialitate si sondajele arata ca multi romani nu le cunosc nici rolul si nici importanta.
Pornind de la aceasta stare de fapt, asigurariledeviata.ro isi propune sa contribuie la efortul de a schimba aceasta perceptie si sa devina prima sursa de informare a romanilor care se gandesc la un moment dat sa contracteze o polita de asigurare de viata”, a declarat Alexandru Ciuncan, coordonatorul campaniei si business development director al Media Xprimm.

„Asigurari unit-linked, de tip dota, de tip renta, de viata pe termen limitat sau nelimitat sunt prezentate intr-o forma accesibila, pe inselesul tuturor” se arata in comunicatul de presa.

Campania de promovare a conceptului de asigurare de viata este sustinuta de Uniqa Asigurari de Viata si de Aviva Asigurari. Acoperirea mediatica este asigurata de TVR Info, RFI – Radio France Internationale, cotidianul Romania Libera si wall-street.ro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri