Casa de avocatura Radu Taracila Padurari Retevoescu (RTPR) - Allen&Overy va acorda Ministerului Finantelor Publice (MFP) asistenta juridica pentru programul de finantare externa pe termen mediu.
"MFP anunta selectarea consortiului Radu Taracila Padurari Retevoescu SCA - Allen&Overy care va acorda asistenta juridica pentru implementarea Programului cadru de emisiuni de titluri de stat pe termen mediu «Medium Term Notes»", potrivit unui comunicat al institutiei.
Finantele vor sa lanseze prima emisiune in euro din programul de finantare externa pe termen mediu la finele acestui an sau inceputul anului 2011.

Cea mai recenta emisiune pe pietele externe a avut loc in luna martie, cand Romania a mai vandut obligatiuni in euro pe termen de cinci ani, in valoare de un miliard de euro.

Ministerul Finantelor a selectat in luna august Erste Bank si Societe Generale in calitate de aranjori ai emisiunilor din programul cadru de finantare pe termen mediu.

La sfarsitul lunii iulie, Guvernul a aprobat un program de imprumuturi pe piata externa prin Medium Term Notes (titluri emise pe termen mediu, intre 5 si 10 ani, prin emisiuni repetate, pe baza unui singur prospect - folosit in mod uzual mai mult de catre corporatii, dar si de catre state), cu o valoare de 7 miliarde de euro pentru urmatorii trei ani.

Casa de avocatura RTPR-Allen&Overy are 35 de avocati, iar domeniile principale de activitate ale firmei sunt finantarile, piata de capital, restructurarile si insolventa, fuziunile si achizitiile, concurenta, dreptul muncii, litigiile si arbitrajele, in special in sectoare precum energia, telecomunicatiile, real estate-ul si farma.

Firma RTPR a fost infiintata in 2004 si functioneaza din 2008 in asociere cu Allen&Overy, din Marea Britanie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri