Tableta iPad 2 va fi disponibila clientilor din Statele Unite pe 11 martie, iar incepand cu 25 martie in alte 26 de tari, a declarat Steve Jobs, directorul general al Apple. Preturile sunt la fel ca in cazul primei versiuni, acestea incepand de la 499 de dolari.
Tableta are trei versiuni, de 16 GB, 32 GB si 64 GB. Versiunea 3G este mai scumpa cu 130 de dolari decat cea Wi-Fi.

iPad are un procesor dual-core A5, capacitate mai mare de memorie, o camera foto in zona frontala pentru a permite apeluri video, este cu 33% mai subtire decat prima varianta si are un ecran mai luminos, scrie site-ul Gizmodo.

In ceea ce priveste bateria, aceasta rezista tot 10 ore, ca in cazul primei versiuni. De asemenea, rezista timp de o luna in stand-by.

Steve Jobs, directorul general al companiei, a participat la evenimentul de lansare al iPad 2, acesta spunand in deschiderea conferintei ca Apple va prezenta "un produs minunat".

Multe voci din Silicon Valley si de pe Wall Street se indoiau ca Jobs va fi prezent la acest eveniment, foarte multe persoane crezand ca Tim Cook, actualul director de operatiuni, va lansa iPad 2.

Apple a vandut 15 milioane de tablete iPad in 2010, in doar noua luni "mai mult decat a vandut orice tableta pana acum" si are o cota de piata de 90%, a mai spus seful Apple

In prezent, exista 64.000 de aplicatii pentru iPad in Apps Store.

iPad-ul a fost un blockbuster din punct de vedere al vanzarilor, a creat practic o noua piata si a luat pe sus concurenta, declansand aparitia unui val de produse similare care inca isi fac aparitia in diverse colturi ale lumii.

Sursa galerie foto: http://live.gizmodo.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri