Putini ar putea contesta geniul creator al lui Steve Jobs, dar in spatele succesului si realizarilor ca om de afaceri se ascund aspecte despre care numai apropiatii sai stiau. FBI a publicat un document in care apar o serie de informatii cutremuratoare despre co-fondatorul gigantului Apple.
Raportul, intocmit de FBI in 1991, a venit ca urmare a postului pe care Jobs urma sa il ocupe in cadrul Consiliului Prezidential de promovare a exporturilor americane.

Dintre cele aproximativ 200 pagini ale documentului dat publicitatii de FBI, reiese ca Steve Jobs, “creierul” din spatele iPod, iPhone sau iPad, a avut o viata extrem de agitata.

Fondatorul Apple si-a ignorat fiica ani de zile pe care a abandonat-o si, mai mult decat atat, consumul de droguri din tinerete i-a agravat starea de sanatate, care ulterior s-a dovedit fatala.

In plus, Steve Jobs era obsedat in a-si atinge propriile scopuri incat distorsiona adevarul, potrivit documentului publicat de FBI.

Pe de alta parte, tot in raportul FBI exista si caracterizari pozitive: un apropiat a lui Steve Jobs afirma despre acesta ca era "un individ cu un puternic simt moral".

Co-fondatorul Apple a murit in toamna anului trecut, la varsta de 56 de ani, din cauza cancerului de pancreas de care suferea in ultimii ani.

Foto: fbi.gov


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri