Vitorio Colao, CEO al grupului Vodafone, se va intalni astazi la ora 12:00 cu prim-ministrul Romaniei Emil Boc si cu ministrul Comunicatiilor Valerian Vreme, urmand sa discute despre “evolutia sectorului de telecomunicatii in Romania si perspectivele acestuia”, au declarat pentru wall-street.ro reprezentanti ai operatorului.
“Este, in genere, o intalnire protocolara, dar se vor atinge si teme din comunicatii”, a spus pentru wall-street.ro un reprezentant al cabinetului Ministrului Comunicatiilor.

Din partea Vodafone vor participa, pe langa Vittorio Colao, CEO Vodafone Group si Michel Combes, CEO Vodafone Europe Region, Inaki Berroeta, CEO Vodafone Romania.

Presa nu va avea acces la intalnirea de astazi.

Vitorio Colao
va pleca tot astazi din Romania, tara pe care a mai vizitat-o si anterior in cadrul altor intalniri.

Colao i-a luat locul lui Arun Sarin la conducerea grupului in iulie 2008. Salariul anual al lui Colao in 2009 a fost de 932.000 euro si un bonus de 881.000 euro. Impreuna cu alte plati si incasari, totalul veniturilor sefului grupului Vodafone s-a ridicat la circa 2,26 mil. euro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri