Consumatorii americani ar fi dispusi sa plateasca maxim 524 de dolari pe o tableta PC, in conditiile in care aceasta ar avea 3G si ar fi foarte performanta, rezulta dintr-un sondaj al institutului Mobile Market Research, citat de presa internationala.
Atunci cand Motorola a lansat tableta Xoom, la pretul de 800 de dolari, foarte multi clienti s-au aratat nemultumiti de pretul foarte ridicat, comparat cu cel practicat de Apple, care vinde tabletele incepand cu 400 de dolari.

Conform sondajului realizat pe un esantion de peste 800 de oameni, dintre care 38% sunt foarte interesati sa achizitioneze o tableta, rezulta ca ei ar fi dispusi sa plateasca intre 351 si 524 de dolari pe o tableta PC. Sondajul releva si faptul ca nu ar plati mai putin de 202$, deoare ar risca sa dea banii pe o tableta care sa nu ofere nicio satisfactie.

Doar una din cele sase modele de iPad lansate pe piata in prezent nu se incadreaza in preturile rezultate in urma sondajului. Pentru cei mai multi, tableta de baza a Apple, de 16 Gb si cu conectivitatea Wi-Fi, reprezinta startul perfect pentru “iesirea din era PC-urilor”.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri