Samsung, al doilea producator de telefoane mobile la nivel mondial, a lansat modelul Samsung Corby II, dispozitiv care fi disponibil pe piata locala incepand cu luna mai, la un pret de aproximativ 600 de lei, fara abonament.
Telefonul, conceput special pentru tineri, are un ecran de aproape 8 centimetri, camera de 2 megapixeli si are preinstalate platformele Facebook si Twitter.

Bateria rezista pana la 9,5 ore in timpul vorbirii si pana la 620 de ore in standby.

Telefonul va fi disponibil de la finalul lunii martie pe piata germana, continuand apoi cu alte tari europene, Comunitatea Statelor Independente, America Latina, Asia, India, China, Orientul Mijlociu si Africa.

Prima varianta a telefonului a fost lansata pe piata locala in octombrie 2009.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri